Nybyg og renoveringer

Tilføjet 20-12-2017

2017 har været et travlt år i Bomidtvest. Vi har indviet et 7-etagers ny-byggeri på Møllegade i Ikast og har afsluttet en stor renovering på Nørregade i Videbæk. Hertil kommer en del mindre renoveringer andre steder.

I 2018 er der ligeledes mange projekter på tegnebrættet. Udover den store renovering i Østbyen i Ikast, der nu går ind i sit fjerde år, skal vi renovere Blomstertoften i Tjørring. Vi arbejder vedholdende på at få finansieringen på plads til en renovering af Engparken i Vinderup og undersøger i øjeblikket behovet for renoveringer i Harboøre, Thyborøn og Hvide Sande.

Der er også nybyggerier på vej. På Bredgade i Videbæk forventer vi at opføre minimum 36 boliger. Tidsplan er ikke endeligt på plads og der skal udarbejdes og godkendes en lokalplan, men Ringkøbing-Skjern Kommune har afsat 2,6 millioner kr. til 1. etape og kommunen er positivt indstillet over for 2. og 3. etape.

I Ikast er ”Villahaven” på vej. "Villahaven" dækker over opførsel af 13 3-værelses boliger på Villavej. Ikast-Brande Kommune har givet principgodkendelse til byggeriet og p.t. er lokalplanen i høring. Tidsplanen er endnu ikke endeligt på plads (se skitsetegningen nedenfor).

I Ikast er endnu et projekt under udarbejdelse:”Grønnebakken” – opførsel af 14 boliger overfor Bakkehuset – på Jens Holdgaardsvej 1. Ikast-Brande Kommune har givet principgodkendelse til byggeriet. Tidsplan er endnu ikke endeligt på plads

 

 

 

Forside Slider Nye Projekter

« Gå tilbage